Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα (13.03.2025) στη Νάπολη στην Ιταλία.

Η δόνηση βρήκε στον ύπνο τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν το μέγεθος του σεισμού πανικοβλήθηκαν και ξεκίνησαν να τρέχουν σε εξωτερικούς χώρους.

Για την ώρα, ένας άνθρωπος έχει τραυματίσει, όταν τμήμα σοφίτας κατέρρευσε, προκαλώντας τον εγκλωβισμό του, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα.

Ισχυρός σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Νάπολη: Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Όσον αφορά τις ζημιές στην υπόλοιπη πόλη, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πολλές πτώσεις σοβάδων, ειδικό στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης.

Πλάνα που βγήκαν στο φως από τη Νάπολη, δείχνουν ανθρώπους να βρίσκονται τρομοκρατημένοι στη μέση του δρόμου, ενώ πολλά αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί από τους σοβάδες.