Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό υποστηρίζει πως είναι το αόρατο θύμα και ζητά νέα δίκη για τον πατέρα της
Επιμένει και η κόρη
Η 46χρονη Καρολίν Νταριάν έχει υποβάλει μήνυση κατά του πατέρα της Ντομινίκ Πελικό για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό επιμένει ότι πατέρας της βίαζε και την ίδια καθώς εντόπισε φωτογραφίες της με εσώρουχα που είχε στην κατοχή του ο πατέρας της. «Είμαι ένα αόρατο θύμα», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό δίκτυο BFMTV η 46χρονη Καρολίν Νταριάν. Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό, έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του πατέρα τους. Η μητέρα της, Ζιζέλ Πελικό, υπήρξε θύμα επί 10 χρόνια των κατά συρροή βιασμών του πρώην συζύγου της Ντομινίκ Πελικό και των συνεργών του.
Η Καρολίν Νταριάν, η οποία στις 5 Μαρτίου κατέθεσε μήνυση για βιασμό, απόπειρα βιασμού, σεξουαλική επίθεση και χορήγηση ουσίας για βιασμό με χημική υποταγή, δήλωσε στο BFMTV: «Είμαι ένα αόρατο θύμα. Υπήρξα ένα αόρατο θύμα σε αυτή την υπόθεση. Είναι τρομερό, η δικαιοσύνη μου χρωστάει κάτι. Χρειάζομαι ακόμα απαντήσεις σήμερα μετά από αυτή τη δίκη γιατί συνέβησαν πράγματα κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ετών».
Διαβάστε επίσης: Ντομινίκ Πελικό: Νέα τροπή στην υπόθεση-σοκ - Η κόρη του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για βιασμό
Ο Ντομινίκ Πελικό επί 10 χρόνια νάρκωνε και βίαζε την ανυποψίαστη σύζυγό του Ζιζέλ ενώ προσκαλούσε στην οικία του ζεύγους, στο μικρό γραφικό χωριό Μαζάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας, άγνωστους άνδρες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, τους οποίους «ψάρευε» από πλατφόρμα για swingers στο διαδίκτυο για να ασελγούν στο αναίσθητο κορμί της 72χρονης σήμερα γυναίκας. Ο συνταξιούχος ηλεκτρολόγος δεν δίσταζε όχι μόνο να δίνει οδηγίες στους βιαστές της Ζιζέλ αλλά παράλληλα βιντεοσκοπούσε και τους βιασμούς της.
Η ιστορική δίκη των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν ο ιθύνων νους των βιασμών της 72χρονης Γαλλίδας και οι πενήντα συνεργοί του. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία μετά από γενναία απόφαση της Ζιζέλ δεν διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, η κόρη του ζεύγους Πελικό δήλωσε πως πιστεύει ακράδαντα ότι και η ίδια υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της.
«Υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψουμε για τον Ντομινίκ Πελικό», δήλωσε η κόρη της Ζιζέλ
Υπενθυμίζεται πως όταν τον Νοέμβριο του 2020 συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό η αστυνομία κατά την διάρκεια έρευνας στην οικία του εντόπισε και φωτογραφίες της κόρης του Καρολίν Νταριάν που την έδειχναν να κοιμάται με τα εσώρουχα. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Πελικό παραδέχθηκε την ενοχή του για τους βιασμούς της Ζιζέλ αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως βίασε την κόρη του. Όμως, η ίδια επιμένει πως και εκείνη υπήρξε θύμα του πατέρα της. «Κάτι συνέβη πριν και μετά από αυτές τις φωτογραφίες. Ελπίζω πως αυτή η μήνυση θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν», δήλωσε η Καρολίν Νταριάν στο BFMTV και τόνισε ότι είναι πεπεισμένη πως «υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψουμε για τον Ντομινίκ Πελικό στο ποινικό ιστορικό του και για αυτά που έχει κάνει στην κόρη του».
Η Ζιζέλ Πελικό δεν μπορεί να αποδεχθεί το ζήτημα της αιμομιξίας
Η κόρη της Ζιζέλ ανέφερε πως το ζήτημα της αιμομιξίας είναι δύσκολο να το αποδεχθεί η μητέρα της και παρά τα όσα έχει περάσει αυτό της φαίνεται αδιανόητο. Η Καρολίν Νταριάν αποκάλυψε πως σήμερα μιλάει ελάχιστα με τη μητέρα της και ανέφερε ότι δεν θα παραστεί στη δίκη για τους βιασμούς της Ζιζέλ που θα διεξαχθεί στο εφετείο της Νιμ τον προσεχή Οκτώβριο. Ο Ντομινίκ Πελικό ο οποίος καταδικάστηκε σε 20 έτη κάθειρξης για τους βιασμούς της Ζιζέλ δεν έχει ασκήσει έφεση. Όμως, οι 13 από τους 50 συγκατηγορούμενούς του έχουν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του ποινικού δικαστηρίου της Αβινιόν.
Μετά την αποκάλυψη των βιασμών της μητέρας της η Καρολίν Νταριάν έγραψε το βιβλίο «Et j'ai cessé de t'appeler papa» («Και σταμάτησα να σε αποκαλώ μπαμπά») ενώ παράλληλα ίδρυσε την οργάνωση «M’endors pas» (Μη με υπνωτίζεις) για τη στήριξη των θυμάτων που υπέστησαν βιασμό με χημική υποταγή.