
ΗΠΑ: Εντός της εβδομάδας η επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν, λέει ο Στιβ Γουίτκοφ - "Θα δούμε πραγματική πρόοδο" για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας
Οι δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου
Ο Γουίτκοφ είπε επίσης ότι "οι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα με τους Ουκρανούς αλλά και με τους Ρώσους"
Ο ειδικός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, δήλωσε σήμερα ότι αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος να μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αυτήν την εβδομάδα.
Ο Πούτιν «δέχεται τη φιλοσοφία του Τραμπ, ο Τραμπ θέλει ένα τέλος στον πόλεμο», τόνισε. Ο Γουίτκοφ είπε επίσης ότι οι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα με τους Ουκρανούς αλλά και με τους Ρώσους.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d8h1hckzv2y1)
ΗΠΑ: «Θα δούμε πραγματική πρόοδο» για τον τερματισμό του πολέμου, διαμηνύει ο Γουίτκοφ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN μετά τις «θετικές συνομιλίες», όπως τις χαρακτήρισε, που είχε με τον Πούτιν στη Μόσχα, ο Γουίτκοφ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «θα δούμε πραγματική πρόοδο» για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.Ο Πούτιν «δέχεται τη φιλοσοφία του Τραμπ, ο Τραμπ θέλει ένα τέλος στον πόλεμο», τόνισε. Ο Γουίτκοφ είπε επίσης ότι οι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα με τους Ουκρανούς αλλά και με τους Ρώσους.