Ουκρανία: Εκρήξεις και σειρήνες συναγερμού στο Κίεβο μετά την συμφωνία Πούτιν - Τραμπ
Αναφορά για εκρήξεις από το AFP
Οι αρχές του Κίεβου κάλεσαν τους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια λόγω του κινδύνου ρωσικής αεροπορικής επίθεσης

Σειρήνες συναγερμού ήχησαν απόψε το βράδυ (18/3) στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου, μετά την ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι δέχεται την 30ήμερη παύση των επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές της χώρας.
Οι αρχές του Κίεβου κάλεσαν τους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια λόγω του κινδύνου ρωσικής αεροπορικής επίθεσης, ενώ δημοσιογράφοι του AFP άκουσαν εκρήξεις.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δέχτηκε μια εκεχειρία σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν συμφώνησε σε μια πλήρη κατάπαυση του πυρός.
Ουκρανία: Κάλεσμα στους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια
Οι αρχές του Κίεβου κάλεσαν τους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια λόγω του κινδύνου ρωσικής αεροπορικής επίθεσης, ενώ δημοσιογράφοι του AFP άκουσαν εκρήξεις.Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δέχτηκε μια εκεχειρία σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν συμφώνησε σε μια πλήρη κατάπαυση του πυρός.