Σοκ στη Βοστώνη με τροχαίο που προκάλεσε φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από το φορτηγό, το οποίο ανέβηκε πάνω σε πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς. Δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Όπως αναφέρει το Fox News, ένα κίτρινου χρώματος ενοικιαζόμενο φορτηγό της εταιρείας Penske χτύπησε πολλούς στύλους και αναποδογύρισε στο πλάι, πριν σφηνωθεί μεταξύ ενός στύλου και ενός κτιρίου, δήλωσαν οι Αρχές. Παράλληλα, όπως αναφέρει το Fox News, μέχρι στιμής είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέσσερις τραυματίες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο  πεζοδρόμιο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι και ο οδηγός του φορτηγού. 

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν εργαλεία απεγκλωβισμού για να βγάλουν τον εγκλωβισμένο οδηγό από την καμπίνα του φορτηγού, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αν επρόκειτο για δυστύχημα, αλλά η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ο οδηγός του φορτηγού βρισκόταν εγκλωβισμένος και γίνονται ενέργειες για να απεγκλωβιστεί.