Αργεντινή: Μέγα σκάνδαλο στη Σαν Λορέντζο - Βίντεο κατέγραψε τον πρόεδρο να δωροδοκείται για μεταγραφή
Δείτε το βίντεο
Καρέ - καρέ η στιγμή της δωροδοκίας του προέδρου

Σείεται η Αργεντινή από το μέγα σκάνδαλο καθώς ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο, Μαρσέλο Μορέτι, κατεγράφη σε βίντεο να παίρνει 25 χιλιάδες δολάρια, για να πάρει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή.
Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media, προκαλώντας σάλο. Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται ο πρόεδρος της ομάδας με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Κάποια στιγμή ο ατζέντης ακούγεται να λέει στον Μορέτι: «Θα σου δώσω 25.000, αλλά πάρ’ τον».
Engancharon al Presidente de San Lorenzo, Marcelo Moretti, bolsiqueando 25.000 dólares para fichar a un juvenil. Si el Papa Francisco resucita, se vuelve a morir. pic.twitter.com/5BQMQ0S2xh
— Natalia Volosin (@nataliavolosin) April 22, 2025
Ο σύλλογος δεν έχει τοποθετηθεί, ωστόσο οι οπαδοί του είναι εξαγριωμένοι. Είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχονται μέσα σε δύο ημέρες, καθώς χθες απεβίωσε ο πάπας Φραγκίσκος, που ήταν φανατικός υποστηρικτής της ομάδας από μικρό παιδί και τον λάτρευαν.