Στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του βρίσκεται ένας ο 20χρονος Χέιντεν Κρος από τη Βρετανία, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι αλλά νομικά είναι άνδρας , ενώ όταν γεννήσει σκοπεύει να ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου, μέσω εγχείρησης, ώστε να απομακρύνει τις ωοθήκες του.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, δήλωσε υπερήφανος, επισημαίνοντας: «Θέλω τα καλύτερα για το μωρό. Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς»

Μάλιστα αποκάλυψε πως ζει ως άνδρας τα τελευταία τρία χρόνια και έπαιρνε ανδρικές ορμόνες αλλά ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί, ενώ όπως σημειώνει, στην προσπάθειά του αυτή, κατάφερε να βρει δωρητή σπέρματος στο facebook, με την εγκυμοσύνη να είναι πλέον γεγονός.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το όνομα του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός», σημείωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη Sun.

Τέλος, υπογραμμίζει πως το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι να γεννήσει ένα υγιές παιδί, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του να κάνει ένα αγόρι, προκειμένου, όπως τονίζει, να παίζει μαζί του ποδόσφαιρο, να πηγαίνει για ράγκμπι και άλλα πολλά πράγματα.