Η 15χρονη Ολίβια Κέιμπελ είναι το τέταρτο επιβεβαιωμένο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, στη διάρκεια της συναυλίας της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε. Από το χτύπημα του καμικάζι τζιχαντιστή έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους νέοι. Μεταξύ των θυμάτων είναι και η 8χρονη κυπριακής καταγωγής Σάφι Ρόουζ Ρούσος.

Η μητέρα της 15χρονης επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατο της κόρης της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό, ακριβό μου, πανέμορφο κορίτσι... σε πήραν τόσο - τόσο νωρίς, πήγαινε να τραγουδίσεις με τους αγγέλους και συνέχισε να χαμογελάς, η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ». 

Η οικογένεια Κέιμπελ έψαχνε απεγνωσμένα να εντοπίσει την Ολίβια επί ώρες στα νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται δεκάδες τραυματίες, ελπίζοντας ότι θα είναι μεταξύ των τραυματισμένων.

Αρκετοί ακόμη γονείς εξακολουθούν να αναζητούν τα παιδιά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν αναρτήσει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη των παιδιών τους.