Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά καθώς πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ληστεία μετά φόνου σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι είχε στο σπίτι ποσό άνω των 10.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας. Συνεπώς οι δολοφόνοι γνώριζαν και προφανώς παρακολουθούσαν νωρίτερα τη διώροφη κατοικία η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδη πάροδο της Λεωφόρου Λαυρίου.

Οι προηγούμενες δυο δολοφονίες είχαν γίνει στις 22 Απριλίου στην οδό Πατησίων στην Κυψέλη με θύμα έναν 77χρονο επιχειρηματία και στις 18 Απριλίου λίγο πιο κάτω στην ίδια περιοχή με θύμα έναν υπερήλικα. Αμφότεροι είχαν εντοπιστεί χειροδεμένοι.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση

Οι δράστες, που φαίνεται ότι στραγγάλισαν την 20χρονη μητέρα του βρέφους 11 μηνών, «ανάγκασαν» το σύζυγό της να παρακολουθεί τη δολοφονία της, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τον έδεσαν σε καρέκλα.

Ο άντρας βρίσκεται σε σοκ και τραγική ψυχολογική κατάσταση, όπως άλλωστε και οι συγγενείς της οικογένειας, που αδυνατούν να πιστέψουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό διακομίστηκε σε νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά της γιαγιάς και των συγγενών του.