Πλέον το νομικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, ως προς την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία αναμένεται να βγει τη Δευτέρα.

Η μικρή Λυδία, η οποία δυστυχώς έμεινε ορφανή από μητέρα, ύστερα από τη δολοφονία της από τον ίδιο της τον σύζυγο και πατέρα του μόλις 11 μηνών μωρού, θα μάθει πού θα μεγαλώσει.

Η οικογένεια της Καρολάιν έχει υποβάλει αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία για καθολική επιμέλεια του μωρού, με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να υποβάλει αίτημα για συνεπιμέλεια του παιδιού ανά 6μηνο. Σύμφωνα με πληροφορίες  η απόφαση αναμένεται να βγει την ερχόμενη Δευτέρα «Από μεριά της οικογενείας Μπάμπη  το αίτημα ήταν από κοινού επιμέλεια στην εισαγγελέα ανηλίκων έδειξαν μια  εικόνα συναίνεσης  όσων αφορά το καλό του παιδιού, η άλλη οικογένεια ζητά αποκλειστική επιμέλεια.Κατατέθηκαν δυο προτάσεις κρίνονται με τα υπομνήματα και η εισαγγελέας θα βγάλει το πόρισμα» δηλώνει.

Πολλά ακούγονται επίσης  για την συμπεριφορά του από την ημέρα της ομολογίας του μέχρι σήμερα με  τον δικηγόρο ρου να ξεκαθαρίζει «Πράγματι είναι μετανιωμένος από  πρώτη στιγμή και είναι  συνειδητοποιημένος για τη πράξη του. Σε όλη την διαδικασία των ανακρίσεων ήταν  ένας άνθρωπος με σκυφτό κεφάλι και κάποιες στιγμές  λύγισε με το θέμα των ερωτήσεων δίνοντας όμως σαφής απαντήσεις για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ» τονίζει.

Κατατέθηκαν δυο προτάσεις κρίνονται με τα υπομνήματα και η εισαγγελέας θα βγάλει το πόρισμα δηλώνει στο parapolitika.gr o  δικηγόρος του πιλότου  Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Σε ότι αφορά τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στις σχέση του ζευγαριού που οργιάζουν ο δικηγόρος του πιλότου ξεκαθαρίζει πως «νομίζω τα πιο πολλά στηρίζονται πάνω σε φημολογία  εγώ θα μιλήσω επί της δικογραφίας, όσο μπορώ δηλαδή, όποιοι στοιχείο  και αν έρθει από δω και πέρα  θα κληθεί να δώσει τις  απαραίτητες εξηγήσεις είτε αυτό σημαίνει μάρτυρας, είτε σημαίνει κάποια πραγματογνωμοσύνη είτε οποιαδήποτε άλλη ανακριτική πράξη» καταλήγει.