Απομακρυσμένος από τους πάντες και τα πάντα βιώνει τη νέα του καθημερινότητα εντός των φυλακών του Κορυδαλλού ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πιλότος ξοδεύει τις περισσότερες ώρες του κλεισμένος στο κελί του γράφοντας ακατάπαυστα ενώ μάλιστα αρνείται να βγει στο προαύλιο των φυλακών, καθώς, όπως αποκαλύπτουν πηγές, φοβάται μήπως φωτογραφηθεί.

Γράφει μανιωδώς

Πρόσωπα που τον βλέπουν, δηλώνουν πως εκείνος δεν παύει να γράφει και μάλιστα μανιωδώς πολλές ώρες ημερησίως, δίχως ωστόσο να γνωρίζουν το τι αποτυπώνει στο χαρτί.

Ο 33χρονος που κρατείται στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατάει αποστάσεις από όλους, ενώ τυπικές είναι οι σχέσεις με τα δυο άτομα που μοιράζεται το κελί, έναν επίορκο αστυνομικό και έναν άλλο κρατούμενο για χρέη.

«Γραφιάς» στο κυλικείο

Τις μοναδικές στιγμές που διακόπτει το γράψιμο είναι όταν πιάνει δουλειά στο κυλικείο των φυλακών ως «γραφιάς» και όταν βγαίνει στον τηλεφωνικό θάλαμο για να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη.

Νέα στοιχεία από την αστυνομία

Επισκεπτήρια δεν δέχεται και πλέον περιμένει να μπουν στη δικογραφία και τα νέα στοιχεία από την Αστυνομία. Πρόκειται για τις δύο εκθέσεις που έχουν να κάνουν με την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών από την άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα αποτελέσματα από την κάμερα που εστάλη στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Κίνα για να γίνει ανάσυρση βιντεοληπτικού υλικού.