Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται το νησί της Ρόδου μετά την είδηση του θανάτου του μικρού Μιχαήλ - Άγγελου. Το μωρό ήταν μόλις 7 μηνών και μέσα σε 1,5 μήνα υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς έπασχε από την τετραλογία του Fallot. Όλο αυτό το διάστημα, έδινε τεράστια μάχη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την τοπικό ενημερωτικό site dimokratiki.gr, η κοινωνία της Ρόδου από την αρχή ενωμένη προσπαθούσε, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μπορέσει το παιδί να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Η ομάδα «Ρόδος, Βοηθοί Αγάπης» κινητοποιήθηκε άμεσα στήνοντας 50 κουμπαράδες σε όλο το νησί, καλλιτέχνες της Ρόδου διοργάνωσαν εκδήλωση από την οποία τα έσοδα διατέθηκαν για τη θεραπεία του μόλις 7 μηνών Μιχαήλ -Άγγελου, ενώ αρκετά χρήματα συγκεντρώθηκαν και στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε η ομάδα παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου.

Ο μικρός ήρωας δυστυχώς δεν τα κατάφερε, και πέταξε σαν ένας μικρός Άγγελος, έπειτα από την σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, αλλά και όλη τη Ρόδο που τον αγκάλιασε ως δικό της παιδί.