Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που δεν είναι άλλη από την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένεις Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Πρωταγωνιστές στην υπόθεση είναι φυσικά και οι γονείς, οι οποίοι θέλουν και εκείνοι να μάθουν τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Η μητέρα των κοριτσιών που πέθαναν Ρούλα Πισπιρίγγου είναι πιο εύκολη στην επικοινωνία με τους δημοσιογράφους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που από μόνη της θέλησε να δώσει εξηγήσεις.


Το ξέσπασμα του πατέρα

Από την άλλη, ο πατέρας των παιδιών δεν μιλάει εύκολα και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό νιώθει οργή και θυμό για τα όσα ακούγονται για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτελεί ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει.

Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία και στηρίζει.


«Το δίκιο θα το βρω όταν τελειώσει όλο αυτό»

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ανέφερε ο πατέρας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει επίσης δηλώνοντας σίγουρος ότι: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με, δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει», επισήμανε.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση», κατέληξε ο Μάνος Δασκαλάκης.