Μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, δείχνει να επιμένει στην αθωότητά της ενώ παράλληλα αφήνει πολλές αιχμές για τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.
Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 ανάφερε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Μπαμ και «άδειασε» την 33χρονη σύζυγό του, ενώ ξέσπασε και σε κλάματα.