Σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σχετικά με συγγενικό πρόσωπο που κακοποιούσε την Τζωρτζίνα, προχώρησε σήμερα ο δημοσιογράφος.

«Εμείς δεν αναφέραμε ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο, το βάλαμε ως άγνωστο Χ. Ωστόσο σήμερα διάβασα ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου (σ.σ. αδερφή της Ρούλας) προέβη σε δηλώσεις και αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν να έχει κάνει οτιδήποτε στο παιδί. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και το λέω αυτό γιατί είναι πανομοιότυπη η απάντηση που έδωσε με τις μη πιεστικές απαντήσεις που έχει δώσει και η αδερφή της».

 Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, «η μορφή κακοποίησης δεν είναι από τις χαλαρότερες. Είναι μια μορφή που έχει σοκαριστικά χαρακτηριστικά».

 Ο κ. Αναστασόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς.

 «Ο Μάνος ήθελε να απολαύσει αυτά τα οποία θα του έδινε γιατί του είχε αδυναμία. Από μια χρονική στιγμή και μετά η σπιτονοικοκυρά ‘μαζεύτηκε’ γιατί ήθελε ντε και καλά η Ρούλα να γράψει σε αυτήν τουλάχιστον το ένα από τα 2 σπίτια. Στο τέλος της ζωής της ήταν άκρως επιφυλακτική και με τους δύο».

 Όπως έχει προκύψει, το σπίτι είναι υποθηκευμένο ενώ οποιαδήποτε μεταβίβασή του θα πήγαινε μαζί με το χρέος του.