Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες και οι αποκαλύψεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται από χθες, Τρίτη 6 Απριλίου, προφυλακισμένη σε ειδικό κελί και υπό τη διαρκή επίβλεψη των Αρχών στον Κορυδαλλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορούμενης, καθώς στην κατοικία της εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Παράλληλα, οι έρευνες των αστυνομικών και των εισαγγελικών Αρχών κινούνται και προς τις παράλληλες με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας υποθέσεις. Τις τελευταίες ώρες άλλωστε, έγινε γνωστό ότι στο μικροσκόπιο βρίσκεται πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα.


Ερωτήματα

Εκτός από τα αίτια, προς διερεύνηση τίθεται και ο ακριβής χρόνος θανάτου της, αφού εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι, ενώ η 69χρονη γυναίκα πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

«Σατανική»

Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί μαρτυρία -σοκ ενός ατόμου που φέρεται να προσέγγισε η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να βλάψει σωματικά τον πρώην σύζυγό της. «Μου φάνηκε σατανική αυτή η γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος τον οποίο προσπαθούσε να πείσει η 33χρονη να ξυλοκοπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Εξελίξεις

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών θα βρεθεί σήμερα στην ανακρίτρια, για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει και γνώση της δικογραφίας.