Πασχαλινό τραπέζι: Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε σωστά τα τρόφιμα - Οι κατάλληλες συμβουλές
Το «Μπορούμε» είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα μέσω προγραμμάτων
Ο συνιδρυτής και διαχειριστής της Οργάνωσης «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης μίλησε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην ΕΡΤ για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού.
Το «Μπορούμε» είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα μέσω προγραμμάτων που περιλαμβάνουν:
Το «Μπορούμε» είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα μέσω προγραμμάτων που περιλαμβάνουν:
- Τη διάσωση & προσφορά τροφίμων και φαγητού μέσω του μηχανισμού του Μπορούμε σε διάφορα επίπεδα της επισιτιστικής αλυσίδας («Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», «Μπορούμε στο Χωράφι», «Μπορούμε στη Λαϊκή)
- Την ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων και την ενίσχυση της πρόληψης κατά του φαινομένου («Πρόγραμμα ενημέρωσης Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη», «Μπορούμε στο Σχολείο», «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων», Σήμα Πιστοποίησης “No Food Waste”)
- 3Την επισιτιστική στήριξη των ανθρώπων με την μεγαλύτερη διατροφική ανασφάλεια («Είμαστε Οικογένεια»)