Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των παιδιών από την Πάτρα. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για την υπόθεση και τη μητέρα των άτυχων μικρών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξανάκανα μια εκπομπή έρευνας, αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική Νικολούλη που θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσω. Χειρίζεται όλα αυτά που κάνει με μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία καλά».

«Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό.

Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση». «Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα», είπε.

Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.