Νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά με θύμα μια 17χρονη, συνέβη το πρωί της Τρίτης στο Περιστέρι, μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται επί της οδού Αραχώβης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για μια γυναίκα, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο σώμα της. Αμέσως οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία. 
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το σπίτι δεν έχει σημάδια παραβίασης. Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της ο οποίος έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου διαμένει με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί έχουν προσαγάγει τους συγκάτοικους του άνδρα. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η οικογένεια της 17χρονης είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι πριν από σχεδόν έναν μήνα, είπε στο newsit.gr γειτόνισσα της οικογένειας.

Επίσης, πρόσθεσε ότι το βράδυ της Δευτέρας μια παρέα της χτύπησε το κουδούνι για να τους ανοίξει κι ένα από τα άτομα της είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Όταν σήμερα το πρωί έμαθε για το θάνατο της 17χρονης, το είπε στην αστυνομία και ερευνάται και αυτή η πληροφορία, μήπως κάποιος απ’ την παρέα αυτή είδε κάτι που μπορεί να συνεισφέρει στην έρευνα.