Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, που συνελήφθη στην επιχείρηση που έγινε την Τρίτη στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν εκ των αρχηγών των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν στην περιοχή, να έκανε διαρροές μέσω των οποίων ματαιώνονταν αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη και να προειδοποιούσε τους κακοποιούς για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ασφαλώς, αυτό μάλλον δεν συνέβαινε με αφέλεια, παρά με… σήμα, όπως φάνηκε από το απόσπασμα συνομιλίας προ οκταμήνου, που ήρθε στο φως από την εκπομπή «T-Live». Η ίδια φαίνεται ότι δεν είχε οποιοδήποτε δίλημμα, άλλωστε συνομολογείται ότι ήταν εκείνη που είχε απαθανατιστεί σε φωτογραφία να κρατά πιστόλι

Η 22χρονη, που επρόκειτο να βγει στους δρόμους την προσεχή Δευτέρα, σύμφωνα με το μαγνητοφωνημένο απόσπασμα είχε πει στον Αλβανό κακοποιό και ενδεχομένως σύντροφό της: «Σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός, θέλω να προσέχεις πολύ…» Ο δέκτης της προειδοποίησης την ρώτησε «τι να προσέχω;» και η δόκιμη απάντησε «θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και τους φίλους μας…»

Οι πληροφορίες φέρνουν την ενημέρωση που είχε η αστυνομικός, να είναι επίσημη. Στο πρωτόκολλο αναφέρεται πως, προ οποιασδήποτε επιχείρησης σε κάποια περιοχή, το Αστυνομικό Τμήμα του μέρους που πρόκειται να λάβει χώρα η παρέμβαση γίνεται το σημείο μάζωξης από όλες τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Πάει να πει ότι, στου Ζωγράφου, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και ΜΑΤ έδιναν το «παρών», ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όπως η ενημέρωση από το in.gr, και αυτά που έχουν προκύψει, η δόκιμη έμπαινε σε… mode ενημέρωσης και διέλυε τις πιθανότητες επιτυχίας των επιχειρήσεων. Αξίζει να αναφερθεί πως η 22χρονη ζήτησε να μεταχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, προκειμένου να κάνει την πρακτική της και αν αποδειχθούν οι κατηγορίες προς το πρόσωπό της, θα φανερωθούν τα κίνητρά της.