Η μητέρα της 12χρονης που ζούσε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου που την βίαζε και την εξέδιδε, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και δήλωσε ότι αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, «γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει» όπως χαρακτηριστικά είπε, θα τον σκοτώσει η ίδια.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε η αποζημίωση, ενώ απέρριψε την πληροφορία ότι ο 53χρονος βοήθησε την οικογένεια της, όπως δήλωσε ο 53χρονος.

Σε ότι αφορά την 12χρονη, παραμένει φοβισμένη και σοκαρισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Ο 53χρονος απειλούσε και εκβίαζε την 12χρονη ότι αν μιλήσει για τη φρίκη την οποία υπέστη στα χέρια του, δε θα έδινε φαγητό στην οικογένεια της και θα σκότωνε την ίδια και τα αδέρφια της.

Ο 53χρονος ζητούσε καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από την ανήλικη με σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο διοχέτευε στη συνέχεια στο διαδίκτυο για να «ψαρέψει» πελάτες. Το κορίτσι στην κατάθεση του, φέρεται να είπε ότι έχει βιαστεί από τουλάχιστον δέκα άντρες.

Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ίσως να είναι και περισσότεροι οι βιαστές της ανήλικης. Αυτό προκύπτει από την έρευνα, καθώς περισσότεροι από 200 άτομα είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο για την 12χρονη.

Η ανήλικη, φέρεται να τόνισε ότι κάποιοι άντρες της έλεγαν ότι είναι πολύ μικρή και πρέπει να προσέχει.