Επιμένει ο δικηγόρος του 33χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης, ότι ο πελάτης του, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια, συναντήθηκε με το κορίτσι αλλά δεν τo βίασε.

Ο δικηγόρος του 33χρονου που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη και ζει στην Αγία Βαρβάρα, περιέγραψε ότι «στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου» υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν συνέβη γιατί ο πελάτης του «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Προσέθεσε ότι υπάρχουν γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον πελάτη του και την 12χρονη η οποία, όπως είπε, φεύγοντας του είπε «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου» αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Επέμεινε ακόμα, ότι ο Αναστάσιος Λ. όπως είναι το όνομα του 33χρονου, «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και πως για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.

Ειδικά, τέλος, για τις συνομιλίες με την 12χρονη, ο δικηγόρος είπε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος και όχι το κορίτσι» επικαλούμενος ως επιχείρημα ότι «είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.