Προθεσμία έως αύριο, Τετάρτη στις 12:30 έλαβε για να απολογηθεί ο 36χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Λάμπρος Μπρεάνος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον εντολέα του και για το κατά πόσο αποδέχεται ή όχι τις κατηγορίες.

«Αρνείται την κατηγορία, ωστόσο υπάρχει ανταλλαγή μηνυμάτων. Ο εντολέας μου μπήκε με τα στοιχεία του στην πλατφόρμα. Στα μηνύματα που φέρεται να έχουν ανταλλάξει, η κοπέλα εμφανίζεται να είναι 17 ετών.

»Συναντήθηκε μαζί της μία φορά αλλά δεν προχώρησε σε καμία σωματική επαφή μαζί της. Από τα μηνύματα έλεγε ότι είναι 17 ετών και γι’ αυτό δέχθηκε να συναντηθεί μαζί της», είπε αρχικά.

«Έχει ιατρικά προβλήματα. Έχει μεσογειακή αναιμία και κάνει μετάγγιση αίματος κάθε 10 μέρες, αυτό είναι από παλιά. Δεν έχει σχέση με την πράξη που κατηγορείται. Δεν θα ισχυριστούμε καμία ιατρική, ούτε ψυχιατρικούς ισχυρισμούς, ούτε τέτοια ελαφρυντικά», διευκρίνισε.

«Είναι ανήλικη 17 ετών αλλά είναι άλλο το πλαίσιο ποινικής μεταχείρισης γι’ αυτές τις ηλικίες. Δεν αρνείται ότι πήγε να την συναντήσει. Αύριο Τετάρτη στις 12.30 απολογείται ο 36χρονος», κατέληξε ο κ. Μπρεάνος.