Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού αλλά και την δράση του Ηλία Μίχου, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. 

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κινητό του Ηλία Μίχου βρέθηκαν ευρήματα από την εφαρμογή του Blindchat

Ειδικότερα, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά σε κινητά και υπολογιστές του 53χρονου, διαπιστώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του και διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε Blind Chat, Messenger και Viber.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, ο 53χρονος προφυλακισμένος διατηρούσε στο κινητό του τις εφαρμογές μέσω των οποίων έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Ο ίδιος, εμφανιζόταν ως η 12χρονη και συνομιλούσε με υποψήφιους πελάτες, κλείνοντας τα ραντεβού της φρίκης.

Μάλιστα, στην απολογία του, θέλοντας να καλύψει ό,τι ενδεχομένως έβρισκαν οι Αρχές στο κινητό του, είπε, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί:

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό που τώρα ψάχνουν οι Αρχές, είναι αν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να διαχειριζόταν τις εφαρμογές με τα προφίλ της 12χρονης.