Ολοένα και περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, μετά την άρρωστη δράση του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ, στην ίδια στάση του τραμ ένας αλλοδαπός παρενόχλησε και θώπευσε μέσα στον συρμό μια 16χρονη κοπέλα.

Μάλιστα, παρά τις φωνές του κοριτσιού, κανένας από τους επιβάτες δεν έσπευσε να τη βοηθήσει και να παρέμβει.

Όπως αποκάλυψε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι και η επίθεση εναντίον του κοριτσιού έγινε μέσα στο τραμ και μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών.

«Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλώς θα ήταν θεατές», είπε η μητέρα της 16χρονης στο Mega.

«Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν, την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια», πρόσθεσε.


Σεξουαλική επίθεση μέσα στο τραμ

Το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της.

Απέναντί της κάθισε ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα.

Από ένστικτο, η 16χρονη κοπέλα τον κατέγραψε με το κινητό της. Έπειτα από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της. Τότε, όπως είπε η ίδια, μιλώντας με τη συγκατάθεση της μητέρας της και παρουσία της, ξεκίνησε ο «εφιάλτης».

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατηύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω, αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω», περιέγραψε η 16χρονη.

Το νεαρό κορίτσι έβαλε τις φωνές, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν τη βοήθησε και εκεί βρήκε το κουράγιο μόνη της να καλέσει την Αστυνομία.

«Στρίγκλιζε το παιδί να το βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πετάχτηκε μια κυρία κάποια στιγμή, τι να κάνουμε, θα μας μαχαιρώσει αυτός», σχολίασε η μητέρα της 16χρονης.

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε "δεν μπορώ να κάνω τίποτα", γι' αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την Αστυνομία», ανέφερε το 16χρονο κορίτσι.

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το 16χρονο κορίτσι μετά από αυτή την οδυνηρή εμπειρία έχει υποστεί σοκ και πιθανόν θα χρειαστεί να επισκεφθεί παιδοψυχολόγο.