Στη ΓΑΔΑ παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο πατέρας του 17χρονου που δολοφονήθηκε στην περιοχή της Μάνδρας, καθώς και ο 14χρονος αδερφός του.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έλαβαν τις καταθέσεις τους, και από τα υπόλοιπα 7 αδέρφια και από τη μητέρα, με στόχο να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.


Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις και από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του 17χρονου, για τις κινήσεις του ατόμου που τον σκότωσε.

Κλιμάκιο του  Ανθρωποκτονιών πρόκειται να μεταβεί εκ νέου στη θέση Λούτσα στη Μάνδρα, εκεί όπου βρέθηκε η σορός του 17χρονου, για νέα αυτοψία, καθώς κατά τις χθεσινές έρευνες είχε ήδη νυχτώσει.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι και στο μάγουλο, ενώ δίπλα του υπήρχε ένας κάλυκας. Ωστόσο, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα δώσει σαφείς απαντήσεις.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο iefimerida, ο δράστης δεν αποκλείεται να ήταν γνώριμος του 17χρονου, ενδεχομένως να προέρχεται ακόμα και από το στενό περιβάλλον του. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως «πρόκειται για μια υπόθεση με λεπτές γραμμές, χρειάζεται πολλή προσοχή, αφού δεν αρκούν μόνο οι ενδείξεις, αλλά χρειάζονται αποδείξεις…».