Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς προκηρύχθηκε γενική 24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Στις 11.30 ξεκίνησε από την πλατεία της Καμάρας η πορεία που πραγματοποιούν συλλογικοί φορείς και αριστερές οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

kjj

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές που κατευθύνονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για την ακρίβεια, ακόμα και σε βασικά προϊόντα και γενικά για την αύξηση του κόστους ζωής, απαιτώντας καλύτερους μισθούς για τους εργαζομένους.

Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες και κάμερες ασφαλείας από τράπεζες

Ζημιές σε εμπορικό κατάστημα και σε τράπεζες του κέντρου της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άτομα που συμμετέχουν στην πορεία αντιεξουσιαστών, που γίνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

jknknk
mllmkllllkllkl

Ατομα από την πορεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, «κατέβασαν» με κοντάρια μια βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην οδό Τσιμισκή, ενώ στη συνέχεια έσπασαν κάμερες ασφαλείας τραπεζών και προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον μια πρόσοψη.

mkllkl

Σημειώνεται ότι, πορείες πραγματοποιούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέλη του ΠΑΜΕ και εργατικών σωματείων, φοιτητές, μέλη συνδικάτων κ.α. με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

*Φωτογραφίες: protothema.gr