To «τελευταίο αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο είπαν χθες, Δευτέρα, βασιλείς και μέλη των βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα, η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να «σπάσει ο πάγος» για κάποιους, ενώ για άλλους στάθηκε αφορμή για να συναντηθούν έπειτα από καιρό.

Ειδικότερα, με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου φαίνεται να «τα βρήκαν» και πάλι η Μαρί Σαντάλ με τη βασίλισσα Λετίσια, βάζοντας τέλος σε μια παρεξήγηση του παρελθόντος.

Επιπλέον, η κηδεία του τέως βασιλιά φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να «σπάσει ο πάγος» και ανάμεσα στον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και τον πατέρα του, Χουάν Κάρλος, που ζει αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι.

Οι σχέσεις των δύο αντρών ήταν ψυχρές -χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά στη Μητρόπολη Αθηνών-, όμως όλα άλλαξαν όταν βρέθηκαν στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε η κάμερα του Star σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, ο βασιλιάς Φελίπε αγκάλιασε εγκάρδια και φίλησε τον πατέρα του, Χουάν Κάρλος, ο οποίος λόγω κινητικών προβλημάτων έφτασε στο παρεκκλήσι στο Τατόι με ένα μικρό όχημα.

Lkmmkllklkkl

Υπενθυμίζεται πως ο Φελίπε κρατούσε απόσταση από τον πατέρα του, Χουάν Κάρλος, λόγω των σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν με πρωταγωνιστή τον τελευταίο και συγκλόνισαν την Ισπανία.

Ωστόσο, η χθεσινή εικόνα του Χουάν Κάρλος, ο οποίος με εξαιρετική δυσκολία και υποβασταζόμενος έκανε κάποια βήματα, σε βαθιά γεράματα, φαίνεται ότι συγκίνησε και τον γιο του, που έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

kjnkjnkjkj

Σε μια σπάνια στιγμή, επίσης κατά το διήμερο της παραμονής τους στην Αθήνα, ο Χουάν Κάρλος έκανε μια κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία. Το ζευγάρι δεν κάνει κοινές εμφανίσεις και πλέον δεν ζει και μαζί, με τη Σοφία να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μαδρίτης και Αθήνας και τον Χουάν Κάρλος να ζει στο Άμπου Ντάμπι.