Σε μία κίνηση αλληλεγγύης μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν Τουρκία και Συρία προχωρούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους πολίτες για άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

 Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ, τονίζουν σε ανακοίνωση πως «προχωρούν στην άμεση συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να συνδράμουν τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν: - Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α.) - Κουβέρτες & κλινοσκεπάσματα (συσκευασμένα) Ως σημείο συγκέντρωσης ορίζονται τα Κεντρικά Γραφεία Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346), καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, από σήμερα μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου».

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ κάνει κάλεσμα στους πολίτες για « την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας απευθύνει ο Τομέας Εθελοντισμού του Κινήματος Αλλαγής.

 «Οι συμπολίτες μας, που επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να φέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (Χαριλάου Τρικούπη 50). Για περισσότερες πληροφορίες, θα είναι στη διάθεση των πολιτών τα τηλέφωνα 210-3665375, 210 -3665376, 210-3665379» τονίζεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.