Απίστευτες καταγγελίες, όχι μόνο για χαμένα ποσά, τα οποία προπληρώνονταν για θεραπείες που δεν συνέβαιναν, αλλά και για αλγεινή συμπεριφοράς στους πελάτες, γίνονται για το ινστιτούτο αισθητικής που χρησιμοποιούσε celebrities για να αυξάνει την πελατεία του. 

Η αισθητικός και influencer Χριστίνα Μπίτα, όπως καταγγέλλει, δεν είναι η μόνη που προπλήρωσε συνεδρίες για laser, δεν της έκανε ποτέ και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να πάρει τα χρήματά της πίσω.

«Σου παίρνουν τα λεφτά και περιμένεις εκεί δεν έρχεται η σειρά σου ποτέ. Ήρθαν δύο αστυνομικοί και μου είπανε "κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα". Δεν ξέρω, μπορεί να δείτε κάποια διαφήμιση μέσω social, προσέξτε», δήλωσε η ίδια στο TikTok.


Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, όταν οι δυσαρεστημένοι πελάτες πηγαίνουν στο ινστιτούτο αισθητικής για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, εκείνοι τους απαντάνε είτε να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση, είτε να τους στείλουν εξώδικο.

Εκτός από γυναίκες, όμως, θύμα του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής έχουν πέσει και άντρες. Ένας από αυτούς αποκάλυψε στη Γεωργία Χάρδα πως έχασε 70.000 ευρώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

«Έκανα δύο απόπειρες. Μία απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όταν κατάλαβα περίπου τι μου έχει συμβεί, ότι δεν είχα φράγκο τσακιστό και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται περί απατεώνων», περιέγραψε στο Star.




Άλλο θύμα περιέγραψε πως έφυγε από το ινστιτούτο με έγκαυμα στα χείλη και κατήγγειλε ακόμα και άθλιες συνθήκες υγιεινής.

«Πήγα κανονικά, δε μου αφαιρέσαν το μακιγιάζ. Με χτύπησαν με το laser σε πολύ μεγάλη συχνότητα και μου προκάλεσαν έγκαυμα στο άνω χείλος. Της έλεγα "καίγομαι, αυτή τη στιγμή καίγομαι" και μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικό», είπε.