Εξαρχής είχε ξεκαθαριστεί ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έχει επιζήσει αγνοούμενος που πιθανολογείτο εντός του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, αλλά μέχρι την ταυτοποίηση υπάρχει πάντα ελπίδα. 

Γι' αυτό, κιόλας, η ανάρτηση του αδελφού της 34χρονης Αθηνάς, μητέρας ενός 2χρονου, ήταν μαχαιριά στην καρδιά. «Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας», έγραψε. Ο ίδιος συνέχισε την αναζήτηση ως την τελευταία στιγμή. 



Η Αθηνά από την Κατερίνη ήταν για 40 ώρες αγνοούμενη, ενώ ο σύζυγός της, Νίκος, νοσηλεύεται στη Λάρισα. Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της αδικοχαμένης κοπέλας θα τελεστεί την Παρασκευή, 3 Μαρτίου, στην Κατερίνη, στις 4 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίας Άννας.

Συγγενής της 34χρονης μίλησε στην ιστοσελίδα newsit και δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω τι συνέβη. Είχαν πάει τριήμερο στην οικογένεια της Αθηνούλας στην Αθήνα, γιατί εκεί μεγάλωσε και συνέβη αυτό το πράγμα. Τώρα η μητέρα της είναι στην Κατερίνη και προσέχει το μικρουλι που είχε γενέθλια πριν λίγες ημέρες. Πώς θα το αντέξουμε; Έκλαψα τόσες φορές, δεν στερεύει».