Η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα είναι ένα από τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που έχει ταυτοποιηθεί, με τον δικηγόρο της οικογένειάς της να αποκαλύπτει ότι μαζί της το μοιραίο βράδυ της Τρίτης ήταν ο αρραβωνιαστικός της.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης, η Ιφιγένεια, η οποία σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων, επέστρεφε με τον αρραβωνιαστικό της στα Γιαννιτσά, απ' όπου καταγόταν.

Η άτυχη κοπέλα καθόταν στο 3ο βαγόνι στη θέση 67 δίπλα στο παράθυρο επισήμανε ο δικηγόρος στον Alpha, προσθέτοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν από τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα, ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί.

Κατά την ίδια περιγραφή, η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι, με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό.

Ακόμα, αυτό που θυμάται ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες, πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».