Δεν έχει τέλος η ανείπωτη θλίψη για τους συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο Βαγγέλης Μπουρνάζης μαζί με τον 15χρονο γιο του. Είχαν έρθει στην Αθήνα για να δουν τον πρωτότοκο γιο του και τη μόλις λίγων μηνών εγγονή του…

Σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου, γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος καθώς ο πρώην αστυνομικός και ο 15χρονος Παναγιώτης, που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία στο Κορδελιό.

Ο 54χρονος ήταν αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη και είχε αποχωρήσει από το Σώμα πριν από έναν χρόνο για να αφοσιωθεί στην ανατροφή του ανήλικου γιου του. Πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή από καρκίνο η σύζυγός του και είχε μείνει μόνος του να αναθρέψει τα τρία παιδιά του.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να επισκεφτεί τον μεγαλύτερο γιο του, καθώς λίγους μήνες πριν είχε έρθει στον κόσμο το πρώτο εγγόνι του. Μάλιστα, μαζί με τον ανήλικο γιο του αποφάσισαν να μείνουν μια μέρα παραπάνω ως δώρο γενεθλίων για τον 15χρονο, που είχε γενέθλια.