Πέραμα: 69χρονος… κληρονόμησε 3,8 εκατ. ευρώ με πλαστή διαθήκη - Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής
μετά από έρευνες διαπιστώθηκε η πλαστότητα της διαθήκης και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 69χρονου
![peripoliko](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2023-02-14/peripoliko.jpg)
Ένας 69χρονος φαίνεται ότι είχε σκοπό να… κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία μιας υπερήλικης γυναίκας αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.
Μετά τον θάνατό της ο 69χρονος εμφάνισε μια ιδιόχειρη διαθήκη της εκλιπούσας που τον εμφάνιζε ως μοναδικό κληρονόμο της περιουσίας που υπολογίζεται στα 3,8 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, η διαθήκη δημοσιεύτηκε και έτσι περιήλθε στην κυριότητα του 69χρονου όλη η ακίνητη περιουσία της ηλικιωμένης.
Ωστόσο, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε η πλαστότητα της διαθήκης και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 69χρονου ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Πέραμα.
Νόμιμος αποδέκτης της περιουσίας σύμφωνα με τον νόμο είναι το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο 69χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για απάτη και πλαστογραφία με περιουσιακό όφελος άνω των -120.000- ευρώ.