Η καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το Mega, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με τρεις νέες καταγγελίες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δηλώνει αθώος και έτοιμος να συνεργαστεί με την δικαιοσύνη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δικηγόρος του Γεωργούλη ισχυρίζεται ότι είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά από τον Ευρωβουλευτή

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι ένα από τα πρόσωπα που είχαν επισημάνει την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δικηγόρος και είχε επαγγελματική σχέση μαζί του.

Είχε σπουδάσει Νομική στη Θεσσαλονίκη και είχε κάνει ειδικές σπουδές για τα ζητήματα έμφυλης βίας. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε θέματα βίας και ήταν, μάλιστα, το πρόσωπου που έγραφε τους λόγους του Αλέξη Γεωργούλη. Επίσης, είχε θητείες στην UNESCO και νομικές σπουδές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Υπήρξε συνεργάτης και μίας ακόμη ευρωβουλευτή της κ. Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Μπορεί, σύμφωνα με το Mega, να υπήρξαν προστριβές με τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό αλλά οι καταγγελίες που μιλούσαν για εκφοβισμό δεν προχώρησαν.