Στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται αμφότεροι σε διαφορετικά δωμάτια, συναντήθηκε σήμερα το ζευγάρι που έχασε το βρέφος στην Άρτα με υπαιτιότητα του πατέρα που το ξέχασε στο αυτοκίνητό του

Η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο του συζύγου της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και το παιδί της δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Σήμερα το πρωί η μητέρα άρχισε να αναζητεί τον πατέρα του νεκρού παιδιού τους.

Στήθηκε λοιπόν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να συναντηθούν κατόπιν άδειας των Αρχών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live στον Alpha, δόθηκε σχετική άδεια από τις Αρχές έτσι ώστε να βρεθούν για λίγα λεπτά οι δύο τραγικοί γονείς σε χώρο του νοσοκομείου.

Οι εικόνες που βίωσαν και περιέγραψαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές. Οι δυο τους με το που αντάμωσαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Ο 37χρονος και η 27χρονη, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση και σκεφτόταν ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και την περισσότερη ώρα, κατά τις μαρτυρίες, ήταν αγκαλιασμένοι κι έκλαιγαν για την απώλεια του παιδιού τους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά δύσκολα συγκρατούσαν κι αυτοί τα δάκρυά τους.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος που παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή (12/5) ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης.