Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Η άτυχη κοπέλα είχε έρθει στη χώρα μας για να εργαστεί σε ξενοδοχείο για το καλοκαίρι και βρισκόταν εδώ με τον 28χρονο σύντροφό της.

Το πτώμα της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία βρέθηκε σε ερημική περιοχή στον υδροβιότοπο των Αλυκών καλυμμένο με φύλλα, χόρτα και κλαδιά. Κατηγορούμενος είναι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και επιμένει στην αθωότητα του.

Ένα 24ωρο μετά την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν μιλάει στο MEGA και σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο νεαρός από το Πακιστάν παραμένει ανάστατος και, όπως λέει στο MEGA, χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να το φανταστεί, έγινε πρόσωπο «κλειδί» σε ένα πολύκροτο έγκλημα. «Άμα το έχει κάνει πρέπει να τιμωρηθεί», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επαναλαμβάνει στην κάμερα του MEGA πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δολοφονία της Αναστάζια. «Εγώ είμαι αθώος, πιστεύω στον Θεό και έχω 3 παιδιά» δηλώνει ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Η κρίσιμη ερώτηση για τη δολοφονία

Μια μέρα μετά τη δολοφονία της Αναστάζια, ο 32χρονος κατηγορούμενος έδειχνε χαμένος σε έναν δικό του κόσμο, κατά διαστήματα πανικόβλητος. Κάποια στιγμή, ο νεαρός συγκάτοικός του, του έκανε μια κρίσιμη ερώτηση. «Γιατί δεν πας στην αστυνομία όπως έχω πάει εγώ τον ρώτησα», λέει στo MEGA.

Ακόμα και τότε όμως τον πίστευε, θεωρώντας πως ο άνθρωπος που μοιραζόταν μαζί του το ίδιο σπίτι, δεν ήταν δυνατόν να έγινε δολοφόνος. «Δεν ξέρω. Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ..α. Δεν ξέρω πολλά για αυτόν», λέει στο MEGA.

«Δεν είδα τα ρούχα»

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκάτοικος του 32χρονου αρχικά βρέθηκε στο κάδρο των υπόπτων, αλλά πολύ γρήγορα βγήκε εκτός. Οι Αρχές έκριναν τη μαρτυρία του αξιόπιστη και τις περιγραφές των δραματικών γεγονότων ως απολύτως αληθείς.

Ο Γκούλαν φέρνει και πάλι στο μυαλό του, εικόνες από τη νύχτα του εγκλήματος… «Λάσπη δεν ήταν, αλλά ήταν μόνο λίγα χόρτα. Εγώ τον είδα στο μπαλκόνι. Δεν είδα τα ρούχα» αναφέρει, εξιστορώντας όλα όσα έζησε και ήρθαν να «κουμπώσουν» με το νέο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

«Εγώ ξύπνησα εξίμισι, τον είδα ήταν στο κρεβάτι, αλλά ήταν πάνω του η κουβέρτα, δεν τον είδα καλά. Και μετά εγώ πήγα έξω στο μπαλκόνι για να κάνουμε φαγητό κι είδα ότι έχει λίγα χόρτα. Αυτό είδα μόνο» λέει στο MEGA.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: