Ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν την Τρίτη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Πρόκειται για 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά του Κολωνού, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος αν και αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής και ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή, δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Και αυτοί με τη σειρά τους αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής όπως και ο συγκατηγορούμενος τους που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 63χρονος ανέφερε, κατά πληροφορίες, στην απολογία του πως δεn γνωρίζει τη 12χρονη ούτε το βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, Ηλία Μίχο.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, το οποίο αγόρασε μετά το καταγγελλόμενο περιστατικό.

Ο 43χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν επίσης αρνήθηκε την κατηγορία, πως δηλαδή, προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες.

Όπως φέρεται να ανέφερε, απολογούμενος, επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί.

Την ίδια στάση τήρησε ενώπιον του ανακριτή και ο 82χρονος κατηγορούμενος, ισχυριζόμενος πως το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ και πως δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.

Απολογούνται την Τετάρτη ακόμα δύο κατηγορούμενοι, ένας 43χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και ένας 32χρονος από το Πακιστάν.