Συνελήφθησαν από την Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στα Γλυκά Νερά και στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, για παραβίαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και επίθεση κατά αστυνομικών υπαλλήλων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες των συλληφθέντων στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων, τους εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να κινούνται σε δρόμους σε Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 28χρονο, ο ίδιος εντοπίστηκε να κατέχει και για λογαριασμό του 22χρονου, συσκευασία περιέχουσα 73,6 γραμμ. κοκαΐνης. Ο 22χρονος από την άλλη μεριά δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών για έλεγχο και προσπάθησε να ματαιώσει τη σύλληψή του κατά την ακινητοποίηση.

Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7- κιλά και -12- γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -8.560- ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και, 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.