Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/07) στις Αρχές, καθώς ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του στο κέντρο του Βόλου. Ωστόσο, φαίνεται πως οι δύο μεσήλικες κατέληξαν από παθολογικά αίτια.

Το άτυχο ζευγάρι εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν από γείτονες, που τους ειδοποίησαν, διότι δεν τους είχαν δει τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για μία γυναίκα 68 ετών, η οποία φέρεται να κατέληξε πρώτη και λίγες ώρες αργότερα πέθανε κι ο σύζυγός της, 72 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Γαλλίας, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ζευγαριού. Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Γείτονες του ζευγαριού λένε στο TheNewspaper.gr ότι τον άτυχο άνδρα τον ειδαν τελευταία φορά χθες το βράδυ και ανησύχησαν που σήμερα δεν ήταν τυπικός με το πρόγραμμα του.