Τις συνθήκες τραυματισμού μιας 25χρονης γυναίκας νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου εξακρίβωσε έπειτα από έρευνα που έκανε το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, η 25χρονη εντοπίστηκε τραυματισμένη στο ύψος των φαναριών της Νέας Αλικαρνασσού και πολύ γρήγορα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου επιλήφθηκαν του περιστατικού.

Πώς έγινε το περιστατικό στο Ηράκλειο

Όπως προέκυψε, η 25χρονη επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων το ένα και συγκεκριμένα ο οδηγός ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, η 25χρονη, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου εν κινήσει με συνέπεια να πεταχτεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια αποχώρησε.

Αρνήθηκε το αλκοτέστ ο οδηγός του οχήματος και συνελήφθη

Οι Λιμενικοί προσπάθησαν να υποβάλουν σε αλκοτέστ τον σύζυγο της 25χρονης και οδηγό του οχήματος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, δεν είχε καμία προθυμία να συνεργαστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, να του βεβαιωθεί το ανώτατο ποσοστό κατανάλωσης αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε και στη σύλληψή του.