Τη μαρτυρία κατοίκου του Παλαμά Καρδίτσας, μάνας τριών παιδιών, φιλοξένησε η εκπομπή του MEGA «Live News». Η γυναίκα εξομολογήθηκε πως θεωρούσε ότι θα σκοτωθεί από τις πλημμύρες που χτύπησαν τη Θεσσαλία, ενώ το μέλλον της είναι πιο άδηλο και απ' ό,τι εννοεί η ίδια η λέξη. 
 
Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Άνθρωποι χάθηκαν, χωριά βούλιαξαν, ζώα πνίγηκαν, καλλιέργειες καταστράφηκαν ολοσχερώς. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.



Η Βαΐτσα Κατσιαμπούρη, κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας, μίλησε στο LIVE NEWS για όσα βίωσε από την κακοκαιρία «Daniel».



Το σπίτι της έχει σχεδόν καταστραφεί. Ο τοίχος έχει πέσει και τα έπιπλα έχουν καταπλακωθεί από τα ερείπια: «Είναι επικίνδυνο. Έχω τρία παιδιά, είμαι μόνη μου. Θέλω βοήθεια. Δεν έχει έρθει κανένας να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ζητάω βοήθεια από κάποιο συνεργείο, να πάρει τα πράγματα για να μπορέσω να το καθαρίσω. Θα πέσει και το ταβάνι. Τώρα κοιμάμαι στην Καρδίτσα. Έζησα και τον εφιάλτη. Ήμουν μέσα στο νερό. Έλεγα "δεν θα βγω ζωντανή". Μας βρήκε στον ύπνο. Ήμουν στο σπίτι του ξαδέλφου μου, που ήταν πιο ψηλό. Δεν περιμέναμε αυτό που θα έγινε. Ήμουν 12 ώρες μέσα στο νερό. Μετά ήρθε ένας εθελοντής και μας έβγαλε».