Το όνομά του είναι Μαρσέλ, είναι 29 Μαΐων και συμμετείχε ενεργώς και εναργώς στον απεγκλωβισμό δεκάδων κατοίκων στη Γιάννουλη, οι οποίοι περιήλθαν σε δυσμενή, ου μην και ανυπόφορη, θέση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel

Ο Μαρσέλ παρά την τεράστια προσφορά του εμφανίζει μια ασυνήθιστη σεμνότητα και λέει ότι οποιοσδήποτε ήταν στη θέση του θα έκανε το ίδιο. Σε κάθε ευκαιρία αναφέρεται στο γαμπρό του που πηδούσε μέσα στο νερό για να βοηθήσει τους εγκλωβισμένους κατοίκους.

Για τρεις ημέρες, ο Μαρσέλ και ο Νίκος μαζί με άλλους εθελοντές έσωζαν, απεγκλώβιζαν ανθρώπους στις νέες εργατικές πολυκατοικίες στη Γιάννουλη. «Έπαιρνα θάρρος από τις εκκλήσεις των ανθρώπων» είπε στο σταθμό.

Ο Μαρσέλ υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και μάλιστα έχει ειδικότητα ως χειριστής λέμβο μία ειδικότητα που αποδείχτηκε σωτηρία για τους κατοίκους περιοχής: «Έκανα βόλτες και μας φώναζαν “η Πυροσβεστική πού είναι”, μόνο εγώ τους έβγαζα, τους είπα ότι δεν υπάρχει Πυροσβεστική. “ό,τι κάνετε θα το κάνετε μαζί μου” τους είπα».

Έπειτα περιέγραψε: «Με το που έμπαινα μέσα (σημ. στα σπίτια) σήκωναν όλοι τα χέρια. Μία κυρία με ειδικές ανάγκες με το που μπαίνει στη βάρκα μου λέει “σε αγαπώ”, το λέω και ανατριχιάζω, της κρατούσα το χέρι μέχρι να βγούμε έξω».