Μαίνεται ο πόλεμος στο Ισραήλ, μία χώρα που πολύ συχνά, και στο πλαίσιο της φιλίας της με την Ελλάδα, καλεί Έλληνες τραγουδιστές στα εδάφη της για να ψυχαγωγηθεί. Ο πόλεμος στο Ισραήλ κρατούσε τους Έλληνες τραγουδιστές που ακόμη βρίσκονταν στην περιοχή, ως επί το πλείστον στο Τελ Αβίβ, στο αεροδρόμιο το απόγευμα της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου, ενώ περιμένουν να φύγουν. 

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Πέντε βόμβες μέσα σε δύο ώρες»

H τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, μία εκ των Ελλήνων που βρίσκονταν στο Τελ Αβίβ όταν ξέσπασε η επίθεση στο πλαίσιο του πολέμου στο Ισραήλ, μίλησε στο «Live News» το απόγευμα της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου, από το αεροδρόμιο της μεγάλης πόλης, ενώ περίμενε το αεροπλάνο που θα την έφερνε στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται: Η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή, ήταν μία από τους Έλληνες που βρίσκονταν στο Τελ Αβίβ όταν ξέσπασε η επίθεση. Τώρα (σημ. το απόγευμα της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου) βρίσκεται στο αεροδρόμιο και περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Περιμένουμε να επιστρέψουμε. Είναι και άλλοι Έλληνες εδώ. Ακόμη και πάνω από το αεροδρόμιο ακούμε τις βόμβες. Τις έχουμε ακούσει τουλάχιστον πέντε φορές το τελευταίο δίωρο που είμαστε εδώ. Ερχόμαστε συχνά εδώ και έχω και φίλους Ισραηλινούς. Τι πάθανε αυτοί οι άνθρωποι εν μια νυκτί, είναι τρομερό. Έχω κάνει πολλά ταξίδια και αυτό που συμβαίνει τώρα στο αεροδρόμιο είναι απίστευτο. Είναι πολλοί Ισραηλινοί που εγκαταλείπουν τη χώρα».



Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτήν που μαθαίνετε»


Για τον πόλεμο στο Ισραήλ, η Νατάσα Μεντή μίλησε το πρωί της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου στα Παραπολιτικά 90.1. Η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ αυτήν που μαθαίνετε στην Ελλάδα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη στο εμπόλεμο Ισραήλ.

«Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη. Η πρεσβεία μάς φέρθηκε μια χαρά, το άσχημο ήταν ότι δεν ξέραμε πότε και πώς θα γυρίσουμε», ανέφερε η Νατάσα Μεντή, η οποία -όπως σημείωσε- βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κέντρο του Τελ Άβιβ.

photo:NDP