Τρισάγιο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τον μακαριστό Χριστόδουλο
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αθήνα, βρέθηκε στον τάφο του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου, τελώντας μάλιστα και τρισάγιο
![trisagio](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2023-10-14/trisagio.jpg)
Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο εκδηλώσεων συνεδρίου που διοργανώνει το περιοδικό «Θεολογία».
Ο παναγιώτατος, μάλιστα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στον τάφο του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου, τελώντας μάλιστα και τρισάγιο.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν ο μητροπολίτης γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο μ. εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, διευθυντής του ιδιαιτέρου πατριαρχικού γραφείου, ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ελευθέριος Χρυσοχόος, ο πατριαρχικός διάκονος κ. Επιφάνιος Kamianovych και συνεργάτες του εκ των γραμματέων του Πατριαρχείου.