Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών στο Μεσολόγγι για την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών εξαφάνισης του 31 ετών Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενδεχομένως και σήμερα οι Αρχές να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη και ποιος κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη, με τον βασικό ύποπτο να κρατείται μέχρι και σήμερα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Νέα σημαντική κατάθεση - “Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε με τον Μπάμπη”, λέει φίλος του

Μεσολόγγι: Αρνείται την εμπλοκή του ο 50χρονος


Η σύλληψή του σχετίζεται μεν με την παράνομη οπλοκατοχή, αλλά πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη κίνηση των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών, ώστε να τον έχουν υπό έλεγχο έως ότου μετατραπούν σε στοιχεία οι ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο 50χρονος άνδρας επιμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την περίεργη εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Παρά το γεγονός ότι οι κινήσεις του, όπως τις ανέφερε στην κατάθεσή του, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνονται, αλλά έρχονται σε αντίθεση με βίντεο που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί και τον εμφανίζουν σε διαφορετικά σημεία τις ώρες που ο ίδιος δηλώνει πως ήταν σπίτι του.

Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου – Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς του αγνοούμενου για τον 50χρονο που κρατείται (Βίντεο)


Μεσολόγγι: Οι ενδείξεις που οδήγησαν στον βασικό ύποπτο

Το ζήτημα των 17.000 ευρώ που φέρεται να χρωστά στον αγνοούμενο οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως έχουν άμεση σχέση με την εξαφάνιση. Αναρωτιούνται μάλιστα οι αστυνομικοί πώς γίνεται να έφυγε την επομένη της εξαφάνισης για ένα ορεινό χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, έχοντας ενημερωθεί πως ο Μπάμπης δεν έχει γυρίσει σπίτι -ενώ ο ίδιος διατείνεται πως είναι στενός φίλος του αγνοούμενου-, και δεν έμεινε να βοηθήσει στις έρευνες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η άρση του απορρήτου της επικοινωνίας και η ανάλυση του κινητού του βασικού υπόπτου πιθανόν να δώσουν τα αναγκαία στοιχεία που θα οδηγήσουν τον 50χρονο επιχειρηματία του Μεσολογγίου στη σύλληψη. Οι συγγενείς του Μπάμπη κάνουν έκκληση σε όσους έχουν δει κάτι ή γνωρίζουν πληροφορίες να μιλήσουν, έστω και ανώνυμα, στις Αρχές.