Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους κεντρικούς άξονες της Αττικής.

Στον Κηφισό τα οχήματα σχηματίζουν ουρές και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα, στην κάθοδο του Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και το Αιγάλεω, ενώ στην άνοδο οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τα ΚΤΕΛ έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο υπάρχουν καθυστερήσεις 10'-15' από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Πεντέλης. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα η κίνηση είναι έντονη στην έξοδο για Πειραιά, δημιουργώντας έξισου καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.


Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας ύστερα από τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, οι οποίοι πλέον είναι ανοιχτοί. Ωστόσο, η συμφόρηση είναι έντονη στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί στη Λεωφόρο Κατεχάκη. Με το κομφούζιο να πραγματοποιείται στο ρεύμα της καθόδου, ιδιαίτερα στο ύψος της Καισαριανής.