Συνεχίζονται για 13η ημέρα οι εντατικές έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το ΜεσολόγγιΤα κενά, οι ασάφειες και οι αντιφάσεις προβληματίζουν, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σχολίασαν στο MEGA την πορεία των ερευνών για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

«Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη. Σε αυτό που επικεντρώνεται η Αστυνομία είναι να βρει το πτώμα, σε περίπτωση που υπάρχει. Όποιος το έκανε το έχει προμελετήσει, γιατί είχε προετοιμάσει και τον τρόπο που θα εξαφανίσει το πτώμα», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι εκεί, που είναι κυνηγοί και ψαράδες, ξέρουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, άρα γνωρίζουν πώς να αποκρύψουν ένα πτώμα. Θεωρώ ότι σε περίπτωση που έχουμε εγκληματική ενέργεια, ένας ξέρει πού είναι  κρυμμένο το πτώμα».

Τσούκαλης για εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: "Κάθε μέρα έρχεται στην επιφάνεια μία αντίφαση και ένα ψέμα"

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υπογράμμισε ότι «κάθε μέρα έρχεται στην επιφάνεια και μία αντίφαση και ένα ψέμα του ανθρώπου που είναι στο κάδρο των Αρχών».

«Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι στη σωστή κατεύθυνση και σύντομα ο κρεοπώλης θα "σπάσει"», εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού εκεί που εξαφανίστηκε ο 31χρονος Μπάμπης

Κομβικής σημασίας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι φαίνεται να είναι ένα «τρίτο πρόσωπο», την εμπλοκή του οποίου εξετάζει η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου, όπως και του 50χρονου κρεοπώλη σε περιοχή που την περασμένη Παρασκευή ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η εκπομπή του Mega «Live News», βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου, όπως και του 50χρονου κρεοπώλη σε περιοχή που την περασμένη Παρασκευή ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να κάνει διαδικτυακή κλήση στον 36χρονο και στη συνέχεια το έκλεισε και πάλι.

«Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», ανέφερε ο 36χρονος στο «Live News».