Στο κυνήγι πήραν τον κρεοπώλη στο Μεσολόγγι οι οργισμένοι συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη Κούτσικου, που αγνοείται ακόμα. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη και εξαρχής θεωρείται ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση.

Διαβάστε σχετικά: Μεσολόγγι: Ο 36χρονος έκοψε τις σχέσεις του με τον κρεοπώλη – Έψαχνε για τον Μπάμπη Κούτσικο μετά την εξαφάνισή του (Βίντεο)

Όπως φαίνεται στο βίντεο της εκπομπής Live News του MEGA, οι άνθρωποι που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι άρχισαν να τρέχουν όταν κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κρεοπώλη από την πίσω πόρτα, ακριβώς για να αποφύγουν την ένταση.

Σημειώνεται ότι στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1/24) διατάχτηκε η σύλληψη του 50χρονου άνδρα και μία ώρα αργότερα οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/1/24).

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μπάμπη, που φωνάζει έξω από τα δικαστήρια σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μάθει πού βρίσκεται το παιδί της.