Στο «κόκκινο» είναι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου οι δρόμοι στην Αττική, καθώς πολλή κίνηση παρατηρείται στους κυριότερους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρατηρείται στον Κηφισό. Στο κέντρο επίσης παρουσιάζονται σημαντικά προβλήματα λόγω της προσυγκέντρωσης για το φοιτητικό συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων. Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  • Κλειστή η Πανεπιστημίου από το ύψος της Αμερικής
  • Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στον ανοδικό άξονα Συγγρού - Βασιλίσσης Αμαλίας - Πανεπιστημίου
  • Μποτιλιάρισμα στην Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον προς τη Βουλή
  • Στην Σταδίου
  • και στον ανοδικό άξονα Αρδηττού - Βασιλέως Κωνσταντίνου


H εικόνα της κίνησης στις 10:00

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ


Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Με πολλή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μία ημέρα οι οδηγοί στην Αττική, καθώς με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης.

Στο κέντρο της Αθήνας κατά τμήματα εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα. Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται επί της Συγγρού στο ρεύμα ανόδου αλλά και στη Β.Σοφίας στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Χίλτον.

Κίνηση τώρα υπάρχει και στην άνοδο του Κηφισού από τη λεωφόρο Αθηνών μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο -ανά διαστήματα- από την Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ. Κίνηση επίσης έχουμε στην Ηλιουπόλεως από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι το Μετς, στον Καρέα, στην παραλιακή από το ελληνικό μέχρι τον Άλιμο, στην Μεσογείων, στην Αρδηττού, στην άνοδο της Κηφισιάς από την Φιλοθέη μέχρι το Ψυχικό και στον Πειραιά στην Ομήρου Σκυλίτση.

Στον Κηφισό στην κάθοδο χαμηλές ταχύτητες από τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι του Ρέντη ενώ στην άνοδο το ίδιο συμβαίνει στο τμήμα από ΚΤΕΛ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Δυσκολίες και στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας στο ύψος του Καρέα και στην παραλιακή προς Πειραιά τόσο στο ύψος της Αλίμου όσο και κοντά στο λιμάνι.

Καθυστερήσεις και σε τμήματα της Αττική Οδού τόσο προς Ελευσίνα όσο και προς Αεροδρόμιο.